Трампіст Джонсон тримає в заручниках мільйони українців - CNN

Один із прихильників Трампа, Майк Джонсон, блокує допомогу США українській протиповітряній обороні, внаслідок чого мільйони українців постраждали від бездіяльності політика. Про це повідомили журналістки CNN.

"Майк Джонсон, вірний Дональду Трампу, який хвалив Путіна, тримає в заручниках 42 мільйони людей в Україні. По всій Україні діти постійно опиняються похованими під завалами, убиті ракетним обстрілом Кремля. Українці знають, що їхні життя залежать від того, чи винесе Джонсон додатковий законопроєкт щодо національної безпеки на розгляд Палати представників"

За словами авторок статті, через відсутність нової допомоги від США в Україні настануть нові смерті, вичерпання ракет у протиповітряної оборони та загроза для інших країн-членів НАТО. Навіть Франція та Німеччина визнають, що світ стоїть на межі третьої світової війни. Така ситуація виглядає дивно, особливо порівняно з діями Путіна, який має гроші та ресурси для війни, і не соромиться кровопролиття в Росії.

"Путін зі своїми грошима від нафти має набагато більше військових ресурсів, ніж Україна. Ба більше, він не соромиться запустити руки в національне багатство Росії – або вмити кров’ю все її населення. Коли життя інших людей для вас нічого не означає, у вас розв’язані руки"

Джонсон блокує допомогу Україні, при цьому залишаючи країну без захисту від російських агресорів і ставлячи під загрозу життя та безпеку мільйонів українців. Це неприйнятно і потребує негайних заходів.

Джерело: Телеграф