Три причини, чому підлогу треба мити з сіллю

Покриття підлоги швидко забруднюється і потребує регулярного прибирання. Для вологого прибирання ламінату можна використовувати сіль.

Солона вода добре відмиває будь-який бруд і робить меблі та підлогу яскравішими. Крім того, розчин із солі має дезінфекційну дію, вбиваючи мікробів. Це особливо важливо у будинках з дітьми або людьми, які мають алергії. Миття підлоги з сіллю також допомагає очистити будинок від негативної енергії.

Наприклад, миття вхідних дверей з сіллю може захистити від поганого впливу та негативу. Сіль вважається засобом захисту від недоброзичливців і може очистити енергетику дому.

Навіщо миють вхідні двері сіллю

Сьогодні дедалі більше людей помічають вплив негативу на своє життя. Солона вода або миття дверей з сіллю можуть служити захистом від сторонньої негативної енергії і захистити людину та її простір.

Під час прибирання паркет треба протирати гліцериновим розчином. Розвести 1 ст. л. у склянці води.

Якщо лінолеум потемнів, вимити теплою мильною водою і дати висохнути. Потім натерти до блиску ганчіркою, змоченою в молоці.

Лінолеум не можна мити гарячою водою або водою з додаванням соди і нашатирного спирту. Найкраще чистити теплою водою з господарським милом.