У Чернівцях чоловік ударив військового ТЦК та отримав у відповідь

Чоловік ударив військового у Чернівцях
Чоловік ударив військового у Чернівцях

У Чернівцях стався конфлікт між цивільним чоловіком та військовослужбовцем ТЦК та СП

У Чернівцях сталася сутичка між громадянином і військовослужбовцем територіального центру комплектування та соціальної підтримки. За словами представників військкомату, чоловік напав і отримав удар від військового. Водночас чоловік звернувся до поліції зі скаргою на протиправні дії військового. Про цей інцидент повідомили на сторінці Чернівецького обласного ТЦК та СП.

«Тривають випадки агресивної поведінки громадян, які ухиляються від виконання військового обов'язку, стосовно військовослужбовців», — відзначили представники ТЦК.

Зазначено, що конфлікт стався 1 червня. Військовозобов'язаний чоловік, за інформацією ТЦК, здійснив удар проти представника центру, що викликав відповідну реакцію. Чоловік ображав гідність і честь військовослужбовця, а також висловлював загрози йому, повідомили у військкоматі.

У ТЦК додали, що будь-які спроби перешкодити діяльності військових працівників матимуть наслідки. Такі порушення сприятимуть накладенню адміністративних або кримінальних санкцій на винуватців.

Однак, речниця обласної поліції повідомила, що до них звернувся 43-річний житель Києва з заявою про те, що його вдарив працівник ТЦК. Зараз поліція з'ясовує всі обставини цього інциденту.

Напади на представників ТЦК: місце попереднього інциденту

Зазначимо, що 31 травня вже стався напад на представників ТЦК в Чернівецькій області. Військовозобов'язаний чоловік використав газовий балончик для нападу. В результаті постраждав військовослужбовець, якого вже раніше перевели до військкомату після поранення на фронті.

Крім цього, раніше повідомлялося, що в Дніпрі чоловік, який був затриманий представниками ТЦК для з'ясування, втік з автомобіля через вікно.

Читайте також