У Харкові пролунали вибухи

Вибухи в Харкові
Вибухи в Харкові

У Харкові вночі 3 червня під час повітряної тривоги сталися вибухи. Про це о 00:10 повідомили кореспонденти Суспільного.

У місті та області оголошена повітряна тривога. Командування Повітряних сил ЗСУ попереджало про загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Карта повітряних тривог:

Триває 831 день повномасштабної війни. Кількість бойових зіткнень з початку доби складає 55. Як і раніше, найнапруженіша ситуація на Покровському напрямку. Сили оборони дають жорстку відсіч та стримують натиск противника.

Російські авіаудари продовжують наносити ушкодження Харківщині - наразі їх було вже 10. У другій половині дня бомбардування районів Шестакове, Ветеринарне і Липці піддалися російським загарбниками з напрямку Білгорода. Крім того, на Харківському напрямку російські окупанти намагалися здійснити штурм поблизу села Стариця, але їм не вдалося. Українські військові активно виступають проти ворога - наразі окупанти втратили 117 осіб живої сили, два танки, бронемашину, гармату, вісім автомобілів та дві одиниці спецтехніки. Також були знищені п'ять ворожих бліндажів і два склади боєприпасів.

Читайте також