У Херсоні жінка покусала представників ТЦК, які хотіли перевірити документи її сина

Жінка покусала представників ТЦК
Жінка покусала представників ТЦК

Жінка у Херсоні вкусила поліцейського за руку

На ринку в Корабельному районі Херсона жінка вкусила поліцейського, коли той спробував перевірити документи її сина. Про це повідомляє поліція Херсонської області.

За інформацією поліції, 23-річний син чоловіка не знаходиться в списку для мобілізації, проте його 60-річна мати тепер повинна відповідати за напад на поліцейського.

Правоохоронці разом з представниками ТЦК та СП проводили процедуру документування адміністративних правопорушень відповідно до закону. Один з чоловіків відмовився пред'являти будь-які документи, що підтверджували його особу, і став агресивно поводитись.

В цей момент, перешкоджаючи поліцейським перевірити документи 23-річного сина, жінка вкусила за руку поліцейського. Користуючись моментом, чоловік втік.

Київський міський ТЦК заявив, що поліція та військові діяли відповідно до закону у випадку, який стався біля станції метро "Деміївська".

Також у Дніпропетровському обласному ТЦК прокоментували відео конфлікту, що стався 1 червня в місті Дніпро між співробітниками військкомату та цивільною особою.

Поліція на Буковині буде доставляти ухилянтів, затриманих на кордоні, до ТЦК.

Читайте також