У Криму пролунали вибухи, окупанти перекрили Кримський міст

Вибухи в Криму, перекриття Кримського мосту
Вибухи в Криму, перекриття Кримського мосту

Ситуація та події

У ніч на 12 червня у кількох районах тимчасово окупованого Криму сталися потужні вибухи, про це повідомляє Telegram-канал «Кримський вітер». Через це загарбники закрили Кримський міст і закликали перебуваючих там людей зберігати спокій.

Свідчення очевидців

Сильні вибухи були почуті у Бахчисарайському районі та в місті Севастополі. Деякі очевидці повідомляють про проліт ракети. Також було зафіксовано близько 20 вибухів у районі Бельбека.

Інформація про попередні вибухи

Раніше, в ніч на 8 червня, також відбулися вибухи в тимчасово окупованому Криму. Глава окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Розвозжаєв заявив, що був знищений безекіпажний катер у районі Стрілецької бухти Севастополя.

Дані зі збройних сил

За повідомленнями Міністерства оборони РФ, у ніч на 7 червня було знищено або перехоплено 28 безпілотників над трьома областями України, а також над тимчасово окупованим Кримом та Азовським морем.

Стан воєнних дій

Вже триває 840-й день повномасштабної війни. За останню добу ворог наніс три ракетних удари та 55 авіаційних ударів, а також здійснив понад 2800 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів із різних типів зброї. Така ситуація залишається надзвичайно напруженою і небезпечною.

Читайте також