У Львівській області працює ППО

Львівська область, працює ППО
Львівська область, працює ППО

Сили протиповітряної оборони знищили ворожі дрони-камікадзе над Львівщиною

У ніч на 6 вересня сили протиповітряної оборони Львівської області застосувалися для захисту регіону від атаки ворожих безпілотників-камікадзе. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, в небі над областю були помічені ворожі безпілотники. Для їх знищення працювали сили протиповітряної оборони, включаючи мобільні вогневі групи. О 01:47 Козицький звернувся до жителів області через Telegram-канал з закликом залишатися у безпечних місцях до закінчення повітряної тривоги.

На Львівщині працює ППО. Зокрема і мобільні вогневі групи

Раніше Козицький попереджав про загрозу ударних дронів для регіону. Зокрема, «Шахеди», що прибували до Львівської області з Тернопільщини, перетинали повітряний простір у напрямку міст Перемишляни, Бібрка та Миколаїв.

«Заходять у повітряний простір Львівщини! Перемишляни! Бібрка! Миколаїв! Увага!», – писав Козицький перед оголошенням про роботу протиповітряної оборони.

Жителі регіону отримали заклик уважно стежити за повідомленнями про повітряну тривогу та не ігнорувати небезпеку. Інформація про наслідки атаки та можливі руйнування наразі уточнюється.

Нагадаємо, трагедія у Львові: коли й де відбудеться похорон сім'ї, яку вбила Росія.

Читайте також