У одному зі скверів Одеси загинув підліток

У одному зі скверів Одеси загинув підліток

Трагедія в Одесі: підліток загинув, інший травмувався

У сквері 7-ї станції Великого Фонтану в Одесі 13-річний хлопець загинув, а його товариш отримав травму. Таку інформацію оприлюднили представники поліції Одеської області.

За повідомленням медики, хлопці гралися у фонтані, який не працював. Вони піднялися на верхню бетонну конструкцію, яка обвалилася. Один з підлітків отримав важкі травми і загинув на місці, а другий травмував палець. Його доставили до лікарні.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції Одеси.

Тіло загиблого буде направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Щодо події буде зроблено правову кваліфікацію після встановлення всіх обставин.

Зазначимо, що в результаті ракетного удару по житловому будинку в Харкові 31 травня загинуло семеро людей, серед яких двоє дітей. Також 1 червня вранці російські війська завдали удару по Балаклії Ізюмського району, внаслідок чого постраждали два житлові будинки з 12 людьми всередині.

Офіційні дані ООН свідчать про те, що понад 600 дітей загинуло, а понад 1420 отримали поранення внаслідок повномасштабної війни в Україні. Проте реальні цифри, ймовірно, набагато вищі.

Координаторка системи ООН та Гуманітарна координаторка в Україні Деніз Браун прокоментувала ситуацію, підкреслюючи страшну ціну війни та страждання дітей в Україні.

Минулого місяця в Харківській області оголосили примусову евакуацію дітей з 36 населених пунктів через небезпеку з боку російських атак.

Читайте також: