У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини замайорів прапор України (відео)

Морські піхотинці встановили прапор України на водонапірній вежі

Представники 35-ї бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського встановили прапор України на водонапірній вежі в селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини. Відеозапис, на якому прапор майорить над селом, був опублікований в соцмережах.

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в селі Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини», - повідомили в коментарі до запису.

За даними американського Інституту вивчення війни, наступ росіян на північний захід від Авдіївки стає малоймовірним через прибуття допомоги США та інших країн Заходу на лінію фронту.

Продовжується 790-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За минулу добу відбулося 86 бойових зіткнень. Ворог здійснив шість ракетних та 77 авіаційних ударів і близько 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Вночі було зафіксовано атаку російських окупантів за допомогою 16 БпЛА типу Shahed.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити українські підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. Противник здійснив сім безуспішних атак позицій наших військ.

Читайте також:

  • Новий удар по Слов'янську. Голова прифронтового міста - про те, до чого готуватися мешканцям
  • Харків, Суми, Київ... Детальний розбір "нового наступу Путіна"