У Сумах на місці російського удару завершилися рятувально-пошукові роботи

Проведення рятувальних робіт в Сумах, де було обстріляно з Росії
Проведення рятувальних робіт в Сумах, де було обстріляно з Росії

В Сумах на місці ворожого наступу рятувальники завершили рятувально-пошукові роботи. В результаті російської атаки загинуло вісім осіб, ще 11 отримали поранення. Про це повідомляє ДСНС України.

За допомогою російського безпілотника "Шахед" Росія здійснила два удари по місті Суми.

"Евакуювавши людей, які знаходилися в медичному закладі та проводячи гасіння, надійшла інформація про загрозу повторного удару. Співробітники ДСНС встигли відійти. Цього разу, ворожі ракети впали поряд з епіцентром події між двома п'ятиповерховими житловими будинками", - йдеться у повідомленні.

ДСНС зазначає, що рятувальники евакуювали мешканців та скерувалися до пошкоджених житлових будинків для ліквідації осередків пожежі.

"На місце удару була приведена спеціальна техніка для проведення робіт на висоті. Рятувально-пошукові роботи завершено. Вдалося евакуювати 122 особи", - додали рятувальники.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 вересня, вранці ворог здійснив авіаційний удар по закладу охорони здоров'я у Сумах, використавши безпілотники "Шахед". На місці події працюють ДСНС, поліція і медики.

Згодом стало відомо, що Росія двічі атакувала медичний заклад у Сумах й загинули люди.

Також Зеленський відреагував на російську атаку по Сумах та показав свіжі фотографії наслідків. Президент зауважив, що силу можна змусити Росію до миру.

Читайте також