У Тернополі блискавка влучила в багатоповерхівку: в квартирах згоріла техніка

У Тернополі блискавка влучила в багатоповерхівку: в квартирах згоріла техніка

У Тернополі внаслідок ранкової грози 8 червня блискавка влучила у багатоповерхівку на вулиці Коновальця, 11. За інформацією місцевих пабліків, люди не постраждали, але була пошкоджена техніка та побутові прилади.

Представник пресслужби Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області Андрій Брик підтвердив інформацію про влучення блискавки журналістам. Він також повідомив, що немає займання через удар блискавки, тому спеціалістам-пожежникам допомога не знадобилася.

Крім цього, під час негоди в області випав град, який покрив землю та дороги.

Нагадаємо, що 8 червня в Україні передбачаються грози та шквали. У ряді областей оголошено штормове попередження через негоду.

Більшість областей очікує дощ. Температура повітря вночі буде коливатися від 13° до 18° тепла, на узбережжі морів до 20°. Вдень очікується температура 22-27° тепла, на півдні та сході до 31°.

У Київській області передбачається мінлива хмарність з короткочасним дощем та грозою. Вітер буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с. Температура в Київській області вночі становитиме від 13° до 18° тепла, а вдень 22-27° тепла. У Києві очікується 16-18° тепла вночі та близько 25° тепла вдень.

Читайте також: