У застосунку «Київ Цифровий» з’явилося масштабне оновлення

Оновлення у застосунку «Київ Цифровий»
Оновлення у застосунку «Київ Цифровий»

Оновлення 3.0 застосунку "Київ Цифровий"

Команда мобільного застосунку "Київ Цифровий" представила свій новий реліз - оновлення 3.0, в якому є новий розділ із корисними посиланнями, а також зміни головного меню. Про це повідомляє КМДА.

Заступник голови КМДА Петро Оленич сказав, що однією з головних особливостей застосунку "Київ Цифровий" є їхнє прагнення постійного чути користувачів та впроваджувати їхні пропозиції. Він впевнений, що нова версія застосунку зробить його використання ще зручнішим і приємнішим.

Однією з головних особливостей застосунку "Київ Цифровий" є наше постійне прагнення чути наших користувачів і впроваджувати їхні пропозиції. Ми впевнені, що нова версія застосунку зробить його використання ще зручнішим і приємнішим.

У новому оновленні інтерфейс застосунку став сучаснішим, а навігація - зручнішою, спростивши переходи користувачів до профілю та до екрану всіх сервісів. Відтепер, здійснивши зміщення екрана ліворуч, користувачі потраплять до профілю, а праворуч - до всіх сервісів застосунку.

Кількість сервісів у застосунку "Київ Цифровий" перевищила 30, тому команда розробників внесла зміни до головного меню сервісів, щоб розміщення було зручніше.

Відгукнувшись на прохання користувачів, розробники додали окрему категорію в сервісах, в якій знаходяться корисні посилання на міські сайти, зокрема благодійні фонди, способи допомогти армії та інші корисні джерела.

Нагадаємо, що застосунок "Київ Цифровий" розпочав тестування функції безконтактної оплати в наземному громадському транспорті.

Раніше у Києві школярі отримали можливість замовити цифрову картку для безкоштовного проїзду.

Читайте також

Бразилія розблокувала роботу соцмережі Х
сьогодні, 10:33 112 переглянули
Бразилія розблокувала соцмережу Х