У застосунку «Резерв+» запрацював сервіс рекрутингу

Зображення обліковки у застосунку «Резерв+»
Зображення обліковки у застосунку «Резерв+»

Українці можуть знайти вакансії військової служби за допомогою застосунку "Резерв+"

У застосунку "Резерв+" став доступний сервіс рекрутингу, який допомагає українцям знайти оптимальну вакансію в армії. За допомогою цього сервісу можна знайти бригаду та посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння. Сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони - понад 4 тис. Поступово цей сервіс буде поліпшуватись, з урахуванням фідбеку користувачів.

Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши військову освіту чи сферу, в якій людина розбирається найкраще. На основі цих даних та обраних навичок сервіс індивідуально підбере найкращі варіанти вакансій. Застосунок також надає детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Результати можна зберегти для подальшого ознайомлення або відхилити.

Цей сервіс став доступний у застосунку "Резерв+" після оновлення у жовтні цього року. Також варто зазначити, що станом на 14 жовтня до центрів української армії звернулися майже 21 тис. громадян, з яких 5 230 осіб уже стали кандидатами до служби в Силах оборони.

Читайте також