Удар по аеродрому у Джанкої: з'явилося ймовірне фото наслідків

Удар на Джанкою пошкодив російські пускові установки С-400 та С-300

Інформація про удар по Джанкою у Криму свідчить про пошкодження російських пускових установок С-400 та С-300. Зазначається, що в результаті удару були уразені три пускові установки С-400, одна РЛС С-400, дві пускові установки С-300 та склад боєприпасів С-300/400.

За даними наукового агентства "Атеш", удар наносять двома ракетами Mgm-140 Atacms. Другий удар спрямовано на пункт прийому та ремонту військової техніки, де знаходились дві пускові установки С-300. Внаслідок цього відбулась детонація боєприпасів. Також повідомляється про 15 поранених та 22 зниклих безвісти.

Подробиці про атаку в Джанкої

Водночас "Атеш" повідомляє, що атака на Джанкою була успішною. Агенти підтверджують детонацію та повідомляють, що раніше вони фіксували підвезення боєприпасів до об'єкту. Крім того, повідомляється, що вдалося пошкодити комплекс С-400, що свідчить про недбалість військових, які розміщували склади з ракетами поруч з пусковою установкою.

Атака на військовий аеродром у Джанкої

Вночі проти 17 квітня було атаковано військовий аеродром у Джанкої. Внаслідок атаки сталося кілька вибухів, а після цього спалахнула сильна пожежа. Нагадується, що атакований аеродром є ціллю для Сил оборони України.