Удар РФ по «Епіцентру» в Харкові: поліція ідентифікувала батька восьмирічного Михайлика

Удар РФ по «Епіцентру» в Харкові: поліція ідентифікувала батька восьмирічного Михайлика

Харківська поліція ідентифікувала тіло чоловіка через його сина

Поліція Харкова встановила особу загиблого 38-річного чоловіка за допомогою ДНК-аналізу, який взяли у його дошкільного сина Михайла. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

«Криміналісти вже точно можуть підтвердити, що знайдене вчора тіло належить батькові Михайлика. 38-річний Олександр працював у гіпермаркеті. 25 травня р*шисти вбили його, випустивши на супермаркет у розпал робочого дня дві авіабомби», – йдеться у повідомленні.

Поліція нагадала, що хлопчик разом з матір'ю прийшли до штабу слідчого управління, розташованого біля зруйнованого супермаркету, 26 травня. Дитина не дочекалася, поки батько повернеться з роботи, і вони разом з матір'ю дізналися про трагедію і наступного дня звернулися до поліції. ДНК-тест підтвердив родинні зв'язки між хлопчиком і загиблим.

За даними поліції, на ранок 28 травня, з 17 ідентифікованих загиблих, поліція встановила особи 16 осіб. Пошукові роботи тривають.

До речі, вчора восьмирічний Михайлик довго чекав батька вдома. Чоловік перебував у гіпермаркеті "Епіцентр", коли супермаркет був обстріляний російськими ракетами. Він працював у відділі декору та перебував всередині магазину під час обстрілу. Підозрюючи, що його батько потрапив серед жертв, хлопчик разом з матір'ю звернулися до поліції.

Нагадаємо, в суботу, 25 травня, Росія здійснила жорстокий удар по Харкову, вбивши людей в будівельному гіпермаркеті. В приміщенні магазину могло перебувати понад 200 осіб.

Наразі, згідно з інформацією на ранок 27 травня, у лікарнях перебували 21 постраждала від обстрілу гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові.

Також читайте: Ідентифіковано 14 тіл після обстрілу гіпермаркету в Харкові

Читайте також: