Українці зможуть отримати грошову допомогу за новою масштабною програмою NRC

Українці отримують грошову допомогу
Українці отримують грошову допомогу

Норвезька рада у справах біженців анонсувала новий етап прийому заявок на отримання грошової допомоги в Україні. Ця програма спрямована на підтримку найуразливіших категорій населення і триватиме 10 днів, починаючи з 9 вересня 2024 року. Заявки будуть прийматися до 18 вересня о 17:00.

Критерії відбору та пріоритети включають осіб, які проживають у зоні бойових дій, постраждали від недавніх подій та є внутрішньо переміщеними особами.

Заявники повинні заповнити форму та включити GPS пристрої для перевірки розташування. Кожна людина може подати лише одну заявку.

Після закінчення прийому заявок, команда NRC опрацює інформацію та повідомить особам, яким була схвалена заявка, із персональним ідентифікаційним кодом для перевірки статусу. Організація забезпечує безпеку персональних даних заявників і наголошує, що ніколи не запитує дані кредитних карток, PIN-коду або CVV.

NRC надає різноманітну допомогу в Україні, включаючи продовольчу, юридичну та інформаційну підтримку, а також забезпечення житлом. Попередній етап програми допоміг понад 76 000 особам, а цього разу планується надати допомогу більш ніж 55 000 особам.

Читайте також