Українські виробники звернулися до російської опозиції через вибори у РФ

Члени асоціації виробників України звернулися до опозиції Росії і закликали підтримати росіян у голосуванні проти путінського режиму 17 березня. Зазначено, що усі учасники асоціації виробників України постраждали від агресії Росії, і саме тому вони закликають російську опозицію об'єднатись і протистояти Путіну.

«Ми закликаємо всю російську опозицію об'єднатись у Коаліцію опозиційних сил РФ проти Путіна», – написав Олексій Рудь.

Відомо, що зустріч опозиційних сил Росії відбулася на початку січня 2024 року, і на ній було узгоджено заклик росіян проголосувати проти Путіна. За словами Олексія Рудя, великі черги громадян на виборчих дільницях привернуть увагу всіх мешканців РФ і стануть викликом для самих росіян задуматися про легітимність режиму.

Олексій Рудь впевнений, що близько 80% виборців РФ проголосують проти Путіна. Він вважає, що опозиції не потрібно складну наглядову структуру, достатньо створити Коаліцію опозиційних сил РФ, затвердити логотип та створити спільний ролик для масового поширення.

Олексій Рудь підкреслює, що українські виробники підтримують об'єднання опозиційних сил РФ, оскільки воно може зрушити пропаганду Путина і створити нову історію Росії.

Президентські вибори в Росії заплановані на 17 березня 2024 року. Чинному президентові Путіну дозволено висунутись на п'ятий термін за поправками до російської конституції, прийнятими в 2020 році.