Укрзалізниця запустила нову функуцію автовикупу квитків

Укрзалізниця випустила новий сервіс для моніторингу та автовикупу квитків

Укрзалізниця успішно протестувала нові функції у своєму застосунку для моніторингу і автовикупу квитків. За даними УЗ, під час тестування було залучено 3225 користувачів, які подали близько 500 пропозицій та виправлень. За результатами тестування, Укрзалізниця відкриє доступ до нового сервісу для всіх користувачів застосунку.

За новим сервісом, авторизовані користувачі через Дія.Підпис зможуть моніторити певні поїзди, що вже перебувають у продажу, та перевіряти наявність конкретних місць. Також буде доступний моніторинг напрямків, що дозволить користувачам стежити за з'явою нових поїздів між обраними містами.

Крім того, якщо користувачі зацікавлені в конкретному поїзді, вони матимуть можливість автоматично купити квитки. Для цього потрібно буде внести дані пасажирів та оплатити замовлення. Гроші будуть зняті одразу ж при активації функції, а якщо моніторинг буде скасований або не будуть знайдені потрібні квитки, кошти будуть автоматично повернуті на картку.

Щодо отримання інформації про знайдені квитки, користувачі отримуватимуть пуш-сповіщення у застосунку, для чого необхідно перевірити налаштування профілю. Також, якщо активована функція автовикупу, користувачам буде надіслано пуш-сповіщення про вже придбані квитки.

Проте варто мати на увазі, що моніторинг та автоматична купівля квитків наразі недоступні для поїздів до/з Польщі (крім Інтерсіті+) та прямого поїзда Київ - Відень. Однак, користувачі зможуть отримувати сповіщення про відкриття продажу квитків на ці напрямки.