«Умнєйша людина». «Квартал 95» жорстко висміяв Кличка (відео)

Зображення сатирично карикатурує Кличка
Зображення сатирично карикатурує Кличка

Студія "Квартал 95" присвятила номер міському голові Києва Віталію Кличку під час концерту до Дня Незалежності. У сюжеті Євген Кошовий зустрічається з актрисою Іриною Гатун у спортзалі. Відвідувачка насміхається над Кошовим, що він постійно виставляє Кличка "відбитим" у своїх шоу. Вона вважає Кличка "найрозумнішою людиною".

Героїня далі критикує Кличка за його дошкульні жарти і стверджує, що Кличко розлютився і обіцяв Кошовому "знести башню". Потім вона жартує, що це лише не стосується киян. Актори також обговорюють питання благоустрою Києва і зауважують, що нічого не робиться.

У грудні 2023 року зупинили рух поїздів на ділянці між станціями "Либідська" і "Деміївська" метро. До цього часу там тривають ремонтні роботи. Мешканці Голосівського району вже дев'ять місяців мусять пересідати на наземний транспорт або шукати інші маршрути, щоб дістатися до центру міста.

Також існує версія, що причиною обмеження руху в метро є проєкт ТРЦ Ocean Mall, який реалізує бізнесмен Вагіф Алієв, друг мера Києва. Київський метрополітен стверджує, що зупинка руху поїздів була необхідна для безпеки пасажирів під час ремонтних робіт.

Читайте також