Уночі РФ атакувала Дніпропетровщину: поранено трьох людей, серед них дитина

Нічна атака РФ на Дніпропетровщину: три поранених, серед них дитина
Нічна атака РФ на Дніпропетровщину: три поранених, серед них дитина

Російська Федерація атакувала Дніпропетровщину

У ніч проти 12 червня Російська Федерація атакувала Дніпропетровщину використовуючи БПЛа. У результаті постраждали троє людей, серед яких є дитина. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Дмитро Лукашук.

За словами Лукашука, "вночі над областю збили 11 ворожих шахедів. По чотири у Новомосковському та Синельниківському районах. А також - у Дніпровському, Павлоградському і Кам'янському".

У результаті ворожого обстрілу у Синельниківському районі поранено троє людей. Чоловік та жінка віком 39 і 40 років, а також їх син 13 років. Лукашук зауважив, що їх травми не є важкими і вони будуть лікуватись вдома. Також було пошкоджено дев'ять приватних будинків.

Нагадаємо, що у ніч проти 12 червня РФ атакувала Київщину за допомогою ракет та БпЛА. Це призвело до пожежі на промисловому обʼєкті в одному з районів.

Наразі триває 840-й день повномасштабної війни. Протягом останньої доби ворог завдав три ракетних удари (використовуючи чотири ракети) та 55 авіаційних ударів (у тому числі 91 КАБ), залучив 640 дронів-камікадзе. Крім того, окупанти здійснили понад 2800 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів використовуючи різні види зброї.

Читайте також