В Україні з'явився застосунок для військових, ветеранів та їхніх родин

Програма "Правовий навігатор" стає надзвичайно корисною для військових

Програма "Правовий навігатор", розроблена ГО "Принцип", допомагає військовим зосередитись на процесі одержання необхідних документів та державної допомоги після поранення. За словами засновника ГО та українського військового Масі Наєма, програма має стати важливим та зручним інструментом для воїнів.

Наєм поділився своїм досвідом, коли він сам був поранений: "Коли я був поранений, я не мав доступу до багатьох необхідних даних. Тепер військовим та їхнім родинам надається значна підтримка".

Захисник прав людини пояснив, що розробка програми стала необхідною, оскільки телефон завжди з військовими, тому вони можуть отримати юридичну допомогу та шаблони документів навіть без доступу до Інтернету.

Програма містить інформацію про медичні заклади та соціальні служби, їх контакти та режим роботи. Вона також дозволяє скласти маршрути до цих закладів та отримувати оновлення процедур, які цікавлять користувачів."

Застосунок "Правовий навігатор" доступний для завантаження на пристрої Android та iOS через Google Play та AppStore.

Раніше було повідомлено, що застосунок "єТривога" буде мати свій унікальний звуковий сигнал для попередження про ракетний удар.