"Вагнерівці" повертаються на фронт, але це нічого не змінить

Є поодинокі випадки повернення залишків ПВК "Вагнер" на фронт.

Жодної тактичної загрози вони не несуть, сказав начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону "Єдині новини", передає Gazeta.ua.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Це - залишки тих недобитків, які залишилися ще після того, як "Вагнер" був розбитий наприкінці цієї весни - на початку літа. Звичайно, що більша частина тих воєнних злочинців, убивць після розформування їхніх таборів у Білорусі хтось відправився в Африку, хтось відправився додому, а хтось приїхав вмерти в українській землі. Але це досить поодинокі випадки, ми фіксуємо декілька буквально таких, що вони приходять на якісь керівні, інструкторські посади, але жодної тактичної загрози вони вже більше не несуть і не будуть нести", - пояснив він.

ПВК "Вагнер" знищено, вони не зможуть уже відновити ту діяльність, яка була раніше.

Вся російська політична сфера і безпека розглядали подальше виживання Пригожина після повстання ПВК "Вагнер" у червні. Але сам Путін міг дійти висновку, що вже достатньо відокремив Пригожина від ПВК "Вагнер", і може ліквідувати його, не перетворюючи на мученика для бойовиків угрупування. Деякі командири "вагнерівців" нещодавно зрадили цю організацію заради ПВК "Редут", пов'язаної з Міноборони РФ.