Вибухи у Луганську, Іран поставив Росії високоточні авіабомби: головне за ніч

Вибухи поблизу Луганська, поставка високоточних авіабомб від Ірану до Росії
Вибухи поблизу Луганська, поставка високоточних авіабомб від Ірану до Росії

На Київщині вночі тривала повітряна тривога, яка тривала близько 56 хвилин. Причиною тривоги була небезпека через безпілотні літальні апарати. Згідно з моніторинговими пабліками, на карті повітряних тривог видно зони найбільшої небезпеки.

Також, вночі у тимчасово окупованому Луганську пролунали вибухи. Ракети ударили по військовому навчальному закладу авіації та аеродрому. За повідомленням місцевих пабліків, унаслідок обстрілу є постраждалі.

Білорусь розпочала спільні військові навчання з Росією, які триватимуть до 31 травня. У навчаннях задіяні авіаційні та протиповітряні війська.

Вперше Іран поставив Росії високоточні авіабомби Qaem-5 для ударів по Україні. За даними експерта Юліана Репке, ці авіабомби були знайдені на місці падіння іранського безпілотника.

Папа Римський Франциск, за доповіддю газети The Guardian, висловив образливі слова під час обговорення прийому гомосексуалістів у католицькі семінарії. Він використав образливе слово під час закритої зустрічі з єпископами, що обговорювали цю тему. Ватикан поки не коментував цю ситуацію.

Читайте також