Відключення електроенергії на вечір 9 червня скасовані

Відключення електроенергії на вечір 9 червня скасовані

Учорашні відключення світла на вечірній час 9 червня скасовані. Про це повідомив генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко у своєму Facebook.

Графіки відключень електроенергії, які планувалися з 20:00 до 22:00, тепер відмінені, тому усі українці залишаться зі світлом у ці години.

«Скасовані графіки на вечір. Сьогодні має бути без відключень», - написав Коваленко.

Директор нагадав, що якщо у вас немає світла, потрібно звертатися до оператора системи розподілу.

Раніше компанія «Укренерго» повідомила, що 9 червня на всій території України планується відключення світла протягом двох годин - з 20:00 до 22:00.

Нагадаємо, що з 8 червня в Україні набув чинності новий порядок відключень електроенергії, що дозволяє збільшити кількість годин зі світлом.

З 1 червня 2024 року єдиний тариф на електроенергію для населення становитиме 4,32 грн/кВт*год. Міністерство енергетики України офіційно повідомило, що з 1 червня 2024 року піднімається тариф на електроенергію. Єдина фіксована ціна для індивідуальних та колективних побутових споживачів буде зафіксована на рівні 4,32 грн/кВт*год до 30 квітня 2025 року.

З 30 квітня 2025 року єдина фіксована ціна для індивідуальних та колективних побутових споживачів буде встановлена ​​на рівні 4,32 грн/кВт-год. Проте «нічна ціна електроенергії» (при встановленні відповідного двозонного лічильника) становитиме 2,16 гривні за кВт*год.

Читайте також: