Виникли пожежі, є постраждалі: наслідки атаки на Дніпро

Російські загарбники атакували Дніпровський район

Сьогодні, 18 квітня, під час повітряної тривоги у Дніпрі російські загарбники атакували Дніпровський район. Почалися пожежі, є поранені.

Ворог атакував Дніпровський район

За словами голови ОВА Сергія Лисака, також є поранені. "Попередньо, через ракетний удар постраждали двоє чоловіків - 30 і 35 років. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості", - додав Лисак.

Крім того, є декілька займань. "Деталі - після відбою. Загроза триває. Будьте у безпечних місцях", - додав він.

Як повідомлялося, сьогодні, 18 квітня, у Дніпрі під час повітряної тривоги пролунав вибух. Згодом стало відомо про повторний обстріл міста.

У Повітряних силах попереджали про загрозу балістики. "Увага! Загроза застосування балістичного озброєння зі сходу!" - уточнили військові.

Триває 785-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України

Протягом минулої доби відбулося 87 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав чотири ракетних та 57 авіаційних ударів, здійснив 89 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали низка багатоповерхівок, лікарня, готель та інші об'єкти цивільної інфраструктури.