Вночі Росія випустила по Херсонщині 13 авіабомб. Під завалами є люди

У ніч проти 25 жовтня, російські терористи знову влаштували обстріли населених пунктів Херсонщини. Їхні удари були проведені різними видами зброї, про це повідомив голова Херсонської Організації Внутрішніх Справ, Олександр Прокудін.

Згідно з інформацією, після 22:00 ворог випустив 13 керованих авіаційних бомб по області. "На місці одного з прильотів триває рятувальна операція. Ймовірно, є люди під завалами", - підкреслив Прокудін.

За минулу добу на Херсонщині було зафіксовано 35 прильотів керованих авіаційних бомб. У той же час, росіяни завдали рокетного удару по області. Також була виявлена атака ударним безпілотником типу Shahed.

"Наразі ми уточнюємо масштаби руйнувань", - додав Прокудін.

Навіть після цих ворожих дій, Росія продовжує атакувати Україну. Так, у ніч проти 25 жовтня, загарбники випустили 11 ударних безпілотників типу Shahed з південно-східного напрямку. Однак, всі ці дрони були успішно знищені українською протиповітряною обороною.

Також повідомляється, що у Славутській громаді Хмельницької області були зафіксовані значні пошкодження в результаті нічного російського удару 25 жовтня. Звістка про 16 постраждалих людей надійшла з цієї території.