Водієві стало зле: в Одесі маршрутка врізалася у вантажівку

Аварія маршрутки і вантажівки в Одесі
Аварія маршрутки і вантажівки в Одесі

У Хаджибейському районі Одеси під час руху маршрутки водієві стало погано та він врізався у припарковану вантажівку, інформує Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Автопригода сталася вранці на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хуторської. За попередніми даними, водій маршрутки раптово впав у вимкнення. Як наслідок, він не зміг впоратися з керуванням та врізався у припарковану в правій смузі вантажівку з напівпричепом.

«Наразі відомо про 12-х пасажирів та водія маршрутки, які звернулися по медичну допомогу. Всі вони отримали травми різної тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці продовжують розслідування обставин ДТП та нададуть їй правову кваліфікацію. Також буде проведено перевірку водія маршрутки щодо стану сп'яніння.

На місце аварії виїжджало одразу чотири бригади медиків.

Медики повідомили, що в результаті аварії до лікарні були госпіталізовані жінки 35, 59 та 67 років, а також 55-річний водій маршрутки. Усі вони отримали різні травми.

Медики наголошують, що останнім часом, зі збільшенням спеки, кількість дорожньо-транспортних пригод та постраждалих значно збільшились.

Також раніше стало відомо, що в Польщі автобус з українцями зіткнувся з вантажівкою дорожньої ремонтної служби. На щастя, ніхто не загинув.

Нагадаємо, що 17 липня у Львівському районі сталася аварія між маршрутним автобусом та вантажівкою, в результаті загинули четверо людей, ще семеро постраждали.

Крім того, у Молдові рейсовий автобус, що прямував до Києва, зіткнувся з автомобілем, у результаті дві людини загинули.

Також у Чернівцях, ввечері 9 липня, сталася ДТП, внаслідок якої постраждали 11 людей. Легковик врізався в евакуатор.

Читайте також