Ворог атакував Дніпро ракетами: влада повідомила про наслідки

Розбиті будівлі в Дніпрі після ракетної атаки
Розбиті будівлі в Дніпрі після ракетної атаки

Російська атака на Дніпро

4 червня вранці Росія здійснила атаку на місто Дніпро. В результаті пошкоджено цивільну інфраструктуру, поранені місцеві жителі. Про це повідомив Сергій Лисак, очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

«Сили ППО збили дві ракети. Але внаслідок падіння уламків є пошкодження цивільної інфраструктури, виникла пожежа,  поранені місцеві мешканці», – розповів Лисак.

Серед постраждалих є діти. 1-місячний хлопчик перебуває у стані задовільно, його лікуватимуть амбулаторно. 17-річний юнак перебуває в лікарні в середньо-тяжкому стані.

Також постраждали 68-річний чоловік та три жінки - 32, 36 і 56 років. Одна з жінок госпіталізована, її стан класифікується як середньо-тяжкий.

Пошкоджено понад півтори десятка автомобілів. Вибиті вікна у приватних будинках, багатоповерхівках та лікарні.

«У ліквідації наслідків задіяні всі необхідні служби. Інформацію уточнюємо», – додав очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, що близько 5:00 зранку у Дніпрі під час повітряної тривоги було почути звуки вибухів. Повітряні сили попереджали про загрозу застосування балістичного озброєння зі сходу.

Після вибухів у місті піднявся стовп диму, повідомляють місцеві пабліки. За словами мешканців, у Дніпрі виникла пожежа. 

Раніше повідомлялося, що на початку червня російські окупанти атакували енергетичну інфраструктуру Дніпропетровщини за допомогою ракет і дронів. 

Читайте також