Ворог атакував Миколаїв дронами, у місті є влучання

Миколаїв прокинувся від серії вибухів

У ніч на 8 лютого в Миколаєві сталося кілька вибухів, які призвели до пошкоджень міста. Про це повідомив мер Олександр Сєнкевич.

Миколаївці, тримаємось! Тримаємо зв'язок із військовими, знаємо, де є прильоти. Про наслідки – зранку. До відбою будьте подалі від вікон
, – написав мер.

Перші вибухи почули близько 01:10 ночі. За попередніми даними, в місті сталося принаймні п'ять вибухів в різних районах.

Було повідомлено, що триває робота з відбиття ворожого дронового нападу.

У місті оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили повідомили, що кілька груп безпілотників перебувають на півдні Миколаївської області та змінюють свій курс.

Вибухи в Одесі – атака дронів

У ніч на 8 лютого в Одесі сталося кілька вибухів, про це повідомив журналістам прес-секретар прокуратури Одеської області Василь Юрчишин. За його словами, зазвичай на цій території знаходиться міська вантажівка «Одеської старовини».

Одеса потрапила під атаку ударних дронів. Опівночі Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило про безпілотні літаючі апарати, які рухалися зі сторони Чорного моря до міста.

Нагадаємо, вранці 7 лютого війська РФ атакували Україну, використовуючи різні повітряні засоби, зокрема ударні дрони, крилаті ракети та артилерію.