Ворог окупував село біля Часового Яру – DeepState (мапа)

Мапа села біля Часового Яру
Мапа села біля Часового Яру

За даними аналітиків DeepState, загарбники з Росії просунулися біля двох поселень і захопили село Іванівське в Донецькій області.

«Ворог просунувся біля Новопокровського, в Старомайорському та захопив Іванівське. Уточнено лінію зіткнення в Кліщіївці», - йдеться у повідомленні

Також, згідно інформації Інституту вивчення війни, 9 червня російські війська здійснили обмежене транскордонне вторгнення у Сумську область, але можливо не зміцнилися у цьому районі.

Прес-секретар Північного оперативного командування України Вадим Мисник заявив, що українські сили знають про діяльність чеченських підрозділів у прикордонній зоні ще з зими. Мисник наголосив, що чеченський підрозділ, який проводив рейд, є невеликим розвідувально-диверсійним загоном.

Зеленський повідомив, що на північ і північний схід від Харкова тривають контратаки українських сил, протиоборона Росії також обмежена. Російські міліблогери стверджують, що українські сили проводять контратаку на північ від Харкова біля Глибокого та на північний схід від Харкова у Вовчанську.

Читайте також