Ворог організовує для дітей в окупації лекції «ветеранів СВО»

Лекції «ветеранів СВО» для дітей в окупації
Лекції «ветеранів СВО» для дітей в окупації

Російський агресор героїзує вбивць та загарбників на окупованих територіях України. Центр національного спротиву повідомив, що діти взяли участь у лекції, яка популяризувала загарбницьку війну Кремля.

За інформацією ЦНС, ці лекції проводить фонд "Захисники вітчизни" під керівництвом Анни Цивільової, двоюрідної племінниці Володимира Путіна.

Раніше було повідомлено, що жінку, яка допомагала російським ЗМІ виправдувати агресивну війну проти України, затримали у Харкові. Тепер їй загрожує до 12 років в'язниці. Вона підготовляла тези для замовних матеріалів центральних російських телеканалів, включаючи інформацію про ракетно-бомбові удари РФ по інфраструктурі Харкова.

Служба безпеки України також викрила 11 агітаторів, які поширювали кремлівську пропаганду в інтернеті. Це включало киянина, який пропагував "союз з Росією" через соціальні мережі. Також було виявлено клірика місцевого храму, який закликав вірян підтримати російських загарбників у війні проти України.

Додатково, на Дніпропетровщині були затримані два російські агітатори, а в Кіровоградській області - мережа інтернет-пропагандистів. Вони всі поширювали деструктивний контент і закликали до підтримки російської агресії проти України.

Жителі Вінниці також виявили двох людей, які на соціальній мережі "Одноклассники" героїзували терористів і пропонували ставити пам'ятники главі Чечні Рамзану Кадирову.

Читайте також