За тиждень ДТЕК повернув світло 107 тис. сімей, що були без електроенергії через обстріли

Енергетики ДТЕК відновили електропостачання багатьох населених пунктів, після обстрілів

З 15 по 21 квітня енергетики ДТЕК повернули електропостачання в 89 населених пунктах та світло в домівках 106,7 тис. родин Донецької, Дніпропетровської та Одеської областей, які були знеструмлені через ворожі обстріли. Про це повідомляється у ДТЕК.

Найбільш постраждалим регіоном є Донеччина, де триває постійне обстрілювання, що призводить до руйнування мереж та підстанцій.

На минулому тижні енергетикам вдалося відновити електропостачання в домівках 68,9 тисяч родин на цьому фронтовому регіоні. У той же час, ворог посилив обстріли на Дніпропетровщині, зокрема на півдні області.

Ремонтним бригадам ДТЕК вдалося відновити пошкоджені мережі та повернути світло для 36,2 тис. родин. Також на вихідних Одещина стала жертвою обстрілу, під час якого були пошкоджені лінії електропередачі та знеструмлено 1,4 тисячі родин.

ДТЕК оперативно відновив електропостачання і повернув світло усім споживачам. Енергетики роблять все можливе, щоб максимально швидко ліквідувати пошкодження. Вони розпочинають роботу відразу, як отримують дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС.

Нагадаємо, що протягом трьох місяців 2024 року енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло майже 1,9 млн родин, які були без електроенергії через ворожі обстріли.