За тиждень ДТЕК повернув світло в оселі понад 364 тис. родин після обстрілів

ДТЕК повернула світло в оселі
ДТЕК повернула світло в оселі

Енергетики ДТЕК відновили електропостачання для багатьох родин на сході України

Протягом минулого тижня енергетики ДТЕК успішно повернули світло у понад 364 тисяч родин у 235 населених пунктах, які були залишені без електропостачання через обстріли на Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях, повідомляє компанія.

Найбільше відновлень було зареєстровано на Донеччині, яка є осередком найжорстокіших бойових дій. Протягом тижня енергетикам вдалося повернути світло в домівки 319,3 тисяч родин.

Енергетики ДТЕК починають ремонти негайно після припинення обстрілів та одержання дозволу військових. Однак обстріли на Дніпропетровщині не припиняються.

Протягом 9-15 вересня енергетикам ДТЕК вдалося відновити електропостачання 29,8 тисяч родин на Дніпропетровщині, які були позбавлені електроенергії через ворожі обстріли. Також Одещина часто стає мішенню ворожих атак.

Протягом минулого тижня було відновлено електропостачання в 15,1 тисячі домівках.

Нагадаємо, що тиждень тому енергетикам ДТЕК Ріната Ахметова вдалося повернути світло для понад 311 тисяч родин у 104 населених пунктах, які були позбавлені електроенергії через обстріли на Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях.

Читайте також