Загинув під час евакуації побратима. Згадаймо рятувальника-кінолога Валентина Бордакова

Українці вшановують пам'ять жертв війни

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Валентина Бордакова.

Валентин Бордаков був медиком і мріяв відкрити кінологічний центр. Але через вторгнення він загинув під час евакуації побратима під Бахмутом на Донеччині. Під час обстрілу Валентин отримав поранення і помер 3 листопада 2022 року. Йому було лише 24 роки.

Валентин народився в Чернігові і завжди мріяв допомагати людям. Він навчався у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля, де познайомився зі своєю майбутньою дружиною Іриною. Вони стали родиною і народився син Діма.

Валентин опанував професію рятувальника-кінолога і працював у Чернігівській області. Він мріяв відкрити кінологічний центр і завжди мав прихильність до тварин. Його навіть прозвали "Собачий ватажок".

Валентин долучився до Збройних Сил, коли почалася російсько-українська війна. Він був бойовим медиком в 58-ій окремій мотопіхотній бригаді. Валентин ризикував своїм життям, щоб рятувати побратимів. Він загинув 3 листопада 2022 року, отримавши поранення під час евакуації пораненого.

Валентин залишився молодшого брата, дружину Ірину і сина Діму. Він був добрим татом і завжди допомагав своїй родині. Валентина пам'ятають як чуйного, веселого і відданого своїй роботі.

Україна вшановує пам'ять всіх загиблих у війні та віддає шану жертвам російської агресії.