Завершення війни із РФ: Буданов зробив оптимістичний прогноз

Війна з Росією: коли можна буде вважати її завершеною

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що щоб завершити війну, Росія має повернути Україну на кордони 1991 року. Це може зайняти багато часу. Проте Буданов впевнений, що війна має завершення. Він також зазначив, що навіть за поточного керівництва Росії, можуть бути спроби війни знову.

Буданов наголосив на тому, що українці не погодяться на знищення, але росіяни хочуть це зробити. Цей конфлікт, на його думку, буде періодично повторюватись. Історично Україна завжди мириться і знову воює з Росією. Буданов відмовився коментувати можливість переговорів з окупантами, зазначивши, що це не його справа.

Наприкінці інтерв'ю Буданов попередив про можливе погіршення ситуації на фронті в Україні, але відкинув можливість армагедону. За його словами, російська агресія триває вже 789 діб, в результаті чого є жертви серед цивільного населення і руйнування.

Всі ці події відбуваються попри мирні спроби України і посилення протиповітряної оборони. Останньою атакою було застосування 7 БпЛА типу Shahed, які вдалось знищити. Незважаючи на це, війна триває.