Збірна України зіграє з командою Англії: де дивитися поєдинок

Сьогодні, 9 вересня, збірна України зіграє з командою Англії у п'ятому турі кваліфікації на чемпіонат Європи з футболу.

Матч відбудеться на стадіоні "Тарчинськи Арена" у польському Вроцлаві, повідомляє Football.ua.

Для збірної України ця гра стане першим великим викликом у вересневій частині відбору до чемпіонату Європи-2024. Трохи пізніше, 12 вересня, "синьо-жовті" зіграють проти збірної Італії.

Українці та англійці вже зустрічались в рамках поточного відбіркового циклу в Лондоні. Тоді команда під керівництвом Руслана Ротаня поступилась з рахунком 0:2.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Відомо, що у збірної Англії нині багато травмованих гравців, зокрема, Люк Шоу, Джек Гріліш, Трент Александр-Арнольд, Ріс Джеймс тощо.

Розпочнеться сьогоднішній поєдинок о 19:00 за київським часом. Його наживо транслюватимуть регіональні канали "Суспільного".

Транслюватимуть поєдинок також на сервісі "Megogo Футбол" та на спеціальному pop-up каналі. Коментуватимуть Вадим Скичко та Роман Бебех.

Трансляція розпочнеться з передматчевої студії о 17.45. До ведучих Олександра Кучеренка та Володимира Кобелькова приєднаються технічний директор ЛНЗ, відеоблогер Андрій Колесник та екс-форвард "Динамо", "Штутгарта", "Гранади" та збірної України Артем Кравець.

У червні Сергія Реброва оголосили головним тренером збірної України.

Збірна вже провела три матчі у кваліфікації Євро-2024. Програли Англії (0:2), перемогли Північну Македонію (3:2) та обіграли Мальту (1:0).