Зеленський пояснив, що допоможе Україні здолати РФ

Завдання України: зробити державу сильною і ефективною

Президент України Володимир Зеленський заявив, що головне завдання країни - зробити її державу настільки сильною та ефективною, щоб Росія відчувала нашу відповідь на кожен її удар. Виконати це завдання можна, якщо буде достатня кількість вітчизняної зброї.

Зеленський підкреслив, що в оборонному комплексі України на даний момент працюють близько 300 тисяч працівників. Президент подякував усім, хто працює на створення важливих виробництв, відновлює підприємства та допомагає державі боротися за життя і за народ України.

Дякую кожній родині наших працівників вітчизняної "оборонки" - за те, що підтримуєте, за те, що ви всі разом допомагаєте нашій державі боротися за життя й за весь народ України!

Раніше було повідомлено про підписання Україною та США меморандуму про спільне виробництво зброї та обмін технічними даними. Декларацію підписали Пентагон, Міністерство оборони України та Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України.

Важливо зазначити, що зброя вітчизняного виробництва буде поставлятися в ЗСУ швидше. Міністерство оборони України суттєво скоротило терміни постачання техніки та зброї з 1 листопада.