Зеленський провів наради з військовим керівництвом та урядом: деталі

Президент України Володимир Зеленський провів наради з військовими, військовим керівництвом та урядом, під час яких зазначив, що продовжується перезавантаження команди управління в Силах оборони. Він наголосив, що тепер посаду займають люди, які вже мають досвід роботи в армії та розуміють потреби армії. Президент також наголошує на важливості реалізації зібраного досвіду бойових командирів для успіху Сил оборони України.

Під час наради також розглядали українське виробництво зброї та боєприпасів, зокрема дронів, снарядів для дронів, артилерії та боєприпасів, а також розвиток та забезпечення мобільних вогневих груп. Президент поставив чіткі завдання щодо фінансування та прискорення контрактів, заявивши, що все заплановане на цей рік буде виконано.

У своєму зверненні, президент Зеленський також згадав про ситуацію у Харкові після терористичної атаки, внаслідок якої загинули люди, включаючи троє дітей. Також він зателефонував президенту Франції Еммануелю Макрону, щоб обговорити ситуацію на фронті та гарантії безпеки.