«Жертв у «Епіцентрі» могло бути більше»: прокуратура повідомила про жахливу знахідку

Жертви у «Епіцентрі»: потенційно більше
Жертви у «Епіцентрі»: потенційно більше

Нерозірваний боєприпас виявили неподалік від гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові

Харківська обласна прокуратура повідомила, що неподалік від гіпермаркету "Епіцентр" у Харкові був знайдений нерозірваний боєприпас після російського авіаудару.

Сьогодні прокурори спільно з працівниками ДСНС та слідчими СБУ і Нацполіції виявили нерозірваний боєприпас у близько 80 м від будівельного гіпермаркету, який зазнав ворожих авіаударів 25 травня. Попередньо, це також УМПБ Д-30 - заявили в прокуратурі.

Боєприпас дивом не долетів до будівлі гіпермаркету, а також було встановлено, що російські військові використовували БпЛА-розвідників для корегування вогню.

Це свідчить про свідому тактику російської федерації, спрямовану на знищення цивільного населення Харкова - йдеться у повідомленні.

Харківська прокуратура також заявила, що російська армія цілеспрямовано запустила кілька боєприпасів з метою спричинити більше смертей серед працівників та відвідувачів і залякати мешканців.

Загалом, внаслідок удару по гіпермаркету "Епіцентр" загинуло 18 людей, а ще 21 особа перебуває в лікарнях, додатково відзначається, що двоє з них перебувають у важкому стані в реанімації.

Також у мережі з'явилося відео моменту удару по гіпермаркету, яке опублікував начальник слідчого управління поліції області.

Читайте також:

  • Уся сім'я пішла за покупками: удар РФ по "Епіцентру" у Харкові вбив матір та 12-річну доньку
  • Восьмирічний Михайлик не дочекався тата з "Епіцентру". Правоохоронці розповіли сумну історію хлопчика

Читайте також