Зібров не спілкується з родичами-росіянами, а Путіну б скрутив хребці

Український співак Павло Зібров обірвав всі стосунки з родичами, які живуть у Воронезькій, Липецькій та Курській областях Росії.

Навіть не бере від них слухавки. Про це співак розповів в інтерв'ю Олесі Бацман.

"Вони через кілька днів (після початку війни Gazeta.ua) дзвонили, говорили, якщо у вас така важка обстановка, ми готові вас прийняти, приїжджайте. Тому що у вас там небезпека, у вас там бандерівці захопили владу, фашисти, давайте до нас, ми все-таки рідня", пригадав Зібров.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Співак разом з сім'єю відмовилися.

"Після цього ми не спілкувалися. Якщо до них дійде, що накоїв Путін, їхня влада та їхній народ, тоді будемо розмовляти. Поки що, це бетонна стіна", сказав він.

Український артист додав, що після повномасштабного вторгнення Росії не хоче знати жодного товариша з країни-агресора і більше не вважатиме росіян друзями.

Зібров також сказав, що при зустрічі з Путіним скрутив би йому в'язи.

"Він такий маленький, нижче за мене на дві голови. Я його взяв би в обійми - підійшов би до нього, нібито привітатися, - і спробував би йому шийні хребці скрутити, сказав Зібров.

Він додав, що росіяни в пропаганді і не хочуть знати правду, тому вважають кремлівського диктатора ідеальним правителем.

Співак Павло Зібров розповів, що російські окупанти зробили з будинком його колеги, співачки Ірини Білик. Загарбники ввірвалися в заміський маєток артистки під час окупації Київщини. Розтрощили майже всю оселю. Втім, як каже Зібров, головне, що зараз Збройні сили України звільняють території від окупантів, а все інше можна відбудувати.