ЗСУ мають частковий успіх біля Вербового - Генштаб

Українські сили оборони продовжують розширювати свою наступальну дію на Мелітопольському та Бахмутському напрямках. Згідно з інформацією, українські війська змушують окупантів відступати, отримуючи при цьому значні втрати відповідною стороною. Речник Генерального штабу Збройних сил України, Андрій Ковальов, повідомив про це під час телемарафону, який транслювався національним телебаченням.

Зазначено, що військовим вдалося продовжити свій просув на захід від Вербового та на південь від Бахмута. Окрім того, українські бійці завдають значних втрат ворогу, як у живій силі, так і в техніці, суттєво виснажуючи його.

Запрошуємо підписатися на наш телеграм канал новин - INKORR

Ковальов також зазначив, що сили оборони України продовжують штурмові дії на південь від Бахмута в Донецькій області. На цьому напрямку військові наносять значні втрати противнику і у живій силі, і в техніці, а також закріплюються на досягнутих рубежах.

За інформацією Генерального штабу, на Мар'їнському напрямку протягом доби військові відбили понад 20 атак ворога. На Херсонському напрямку українські солдати продовжують проводити контрбатарейну боротьбу та завдають вогневого ураження по тилах ворожих сил.

За попередню добу на фронті сталося близько 80 бойових зіткнень, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України. Росія здійснює ракетні та авіаційні удари, а також обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки на військові цілі, а й на цивільні об'єкти в Україні.