ЗСУ попередили, що росіяни готують ще одну спробу наступу на Харківщині

Російські війська поруч з Харківщиною
Російські війська поруч з Харківщиною

На лінії зіткнення російські окупанти знаходяться в укріпленнях, оскільки бійці 3-ї окремої штурмової бригади не дають їм розгорнутися. Одночасно окупанти продовжують шукати слабкі місця в українському захисті. Про це повідомив командир підрозділу "Терра" 3 ОШБр Микола Волохов у ефірі телемарафону.

Командир підрозділу підкреслив, що ворог на Харківщині продовжує бути активним.

"З одного боку, він активний, але з іншого він деякою мірою затиснутий, затиснутий в укріпленнях, тому що ми тут не даємо йому розгорнутися, ми пошкоджуємо його техніку, його броню, танки, артилерію, і вони тут не мають такої свободи, якою користувались раніше, до нашого приїзду", - заявив Волохов.

Проте він зазначив, що ворог не слабкий, він продовжує давити, продовжує штурмувати українські позиції і шукає слабкі місця. Волохов відмітив, що наразі росіяни не знаходять таких місць, і бійці 3 ОШБр іноді навіть використовують маневри контратаки, щоб грати не за правилами окупанта.

"Взагалі ситуація залишається складною і напруженою. Ми маємо інформацію, що ворог концентрує сили і, хоча важко сказати коли, але буде ще одна спроба рухатися вперед, оскільки техніка і війська накопичуються, і це означає, що вони будуть використані, де і як покаже час", - підкреслив командир підрозділу.

Нагадаємо, Збройні сили України залишили селище Урожайне в Донецькій області, оскільки воїни РФ фактично зруйнували його.

Також окупанти готуються до наступу на Сумщині: ветеран назвав ознаки.

Читайте також