Зустріч Зеленського з Трампом, ракетний удар по Кривому Рогу. Головне за 27 вересня

Зустріч Зеленського з Трампом, ракетний удар
Зустріч Зеленського з Трампом, ракетний удар

Під заголовком "ЦАХАЛ вдарив по головному штабу 'Хезболли' в Бейруті" повідомляється, що раніше Армія оборони Ізраїлю здійснила точний удар по центральній штаб-квартирі "Хезболли" у Бейруті. Штаб-квартира була знаходиться під житловими будинками в центральному районі Бейрута. Спостерігачі заявили, що "Хезболла" намагалася використовувати цивільне населення як живий щит.

В іншій новині пишуть про призначення колишнього мера Житомира Сергія Сухомлина на посаду голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури. Попередня його посада була припинена рішенням Житомирської міської ради, а Сухомлин планував піти служити в Збройні сили України, але не отримав погодження від Генштабу. В результаті, Шиманська стала новим мером Житомира.

Також повідомляють про ракетний удар по Кривому Рогу, в результаті якого троє людей загинули. Частково пошкоджена будівля районного управління поліції.

Згадуються про зустріч президента України Володимира Зеленського з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом в Нью-Йорку. На зустрічі обговорювались ситуація на фронті та ролі США у захисті України.

Остання новина стосується оголошення Службою безпеки України ще однієї підозри главі Центробанку Росії, Ельвірі Набіулліній, у плануванні та підготовці агресивної війни проти України. За даними слідства, Набіулліна активно підтримувала окупацію та сприяла фінансуванню окупаційних угруповань.

Читайте також