Бої за Донбас: Кириленко повідомив останні новини

Бої за Донбас: Кириленко повідомив останні новини

На Донеччині на Волноваському напрямку впродовж доби росіяни здійснювали постійні обстріли Вугледара.

Ворог пошкодив там шість будинків. Також у громаді двічі обстріляна Богоявленка, повідомив 19 січня керівник обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

"На Донецькому напрямку інтенсивні обстріли в Очеретинській громаді: напередодні ввечері росіяни поцілили у дитсадок в Орлівці, а зранку обстріляли Веселе і Красногорівку. Гучно минули ніч і ранок в Авдіївці. Місто зазнало чотирьох артобстрілів та двох обстрілів з "Градів". Обсяги руйнувань встановлюємо", ідеться у повідомленні.

На Горлівському напрямку одна людина поранена в Іванівському Бахмутської громади. У громаді пошкоджено два будинки та адмінбудівлю. Ще один будинок пошкоджено у Плещіївці Костянтинівської громади.

"Постійні обстріли у Соледарській громаді: потерпають Парасковіївка, Роздолівка, Федорівка та околиці Соледара. У Васюківці пошкоджено три будинки", додав Кириленко.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

На Лисичанському напрямку зафіксували обстріли Сіверська та Лиманської громади: пошкоджено чотири будинки у Закітному.

Минулої ночі росіяни продовжували стріляти на різних ділянках Донеччини по всьому фронту. Загалом за добу окупанти поранили щонайменше двох мирних жителів регіону.