Шорти жіночі 2024: модні жіночі шорти 2024 року

Шорти жіночі 2024: модні жіночі шорти 2024 року

Вибираючи жіночі шорти 2024 року, особливо напередодні літа, варто звернути увагу на трендові варіанти. Також шорти 2024 жіночі можуть бути зручними, стильними та досить яскравими.

Розглядаючи жіночі шорти 2024 року, також потрібно вибирати комфорт. Саме така філософія переважає у моді цього року. Спідниці, шорти та топи тому не виняток. 

Шорти: тренди, фасон та стильні, літні варіанти 

Вибираючи модні шорти 2024, можна орієнтуватися і на моду минулого року. З того часу змінилося не так багато. 

жіночі шорти 2024

Що ніби в моді у 2024 році:

  1. Шорти із завищеною талією. Такий фасон залишається актуальним і у 2024 році, але він уже не такий активний. У моді буде й чимало низької посадки. Така мода вже простежується у джинсах. Втім, шорти з високою талією підкреслюють талію та створюють жіночний силует. Такі шорти відмінно поєднуються з укороченими топами, блузками і футболками, що обтягують. Загалом вони універсальні та цікаві у поєднаннях.

  2. Широкі шорти. Популярні моделі з широкими штанинами, які додають образу легкості та легкості, будуть модними весь рік. Вони можуть бути як довгими, так і короткими, часто виконані з легких матеріалів. 

  3. Шорти в стилі мілітарі. 

  4. Комбінезон-шорти. Такі моделі зручні та практичні, вони можуть бути виконані з різних матеріалів, а тому є великий вибір. 

жіночі шорти 2024

Такі моделі будуть актуальними принаймні цього сезону. 

Завищена талія 

Шорти із завищеною талією залишаються популярними у 2024 році завдяки своїй універсальності. Загалом такий тренд був і максимально зручним на кожен день. 

шорти 2024 жіночі

2024 року такі шорти потрібно стилізувати і по-новому. З чим їх носити: 

  1. З топами. Комбінуйте шорти із завищеною талією з кроп-топами або укороченими блузками. Також широкі або облягаючі блузки, заправлені в шорти, додадуть образу елегантності та підкреслять жіночність. Такий варіант цілком універсальний.

  2. Оверсайз. Шорти із підвищеною талією відмінно поєднуються з оверсайз светрами. Такі шорти досить універсальні. 

  3. З піджаком. Комбінуйте шорти із завищеною талією з піджаками для створення стильного та трохи ділового образу. Це ідеальний варіант для офісного стилю у теплу погоду.

  4. Зі шкіряною курткою. Додайте до образу шкіряну куртку для створення контрасту між жіночними шортами та грубішим верхнім одягом.

  5. З різним взуттям. Для повсякденного стилю шорти із завищеною талією можна носити з кросівками чи сандалями. Це зручно та стильно. Для більш елегантного образу вибирайте туфлі на підборах або босоніжках. 

До таких шортів підійдуть різноманітні аксесуари. А ще вони підійдуть для монохромного стилю, адже саме монохром буде неймовірно популярним. 

Широкі шорти 

шорти 2024 жіночі

Широкі шорти — це стильний та зручний елемент гардероба, який буде популярним у 2024 році. Як їх поєднувати з іншим видом одягу: 

  1. З топами. Поєднання широких шортів з базовими футболками та майками створить невимушений та стильний повсякденний образ. Вибирайте однотонні топи для мінімалістичного стилю. Кроп-топи ідеально поєднуються із широкими шортами, підкреслюючи талію та створюючи збалансований образ. 

  2. Об'ємний верх. Для створення стильного розмаїття поєднуйте широкі шорти з об'ємними верхами, як светри великої в'язки або оверсайз сорочки. Романтичний образ можна створити за допомогою блузи з об'ємними рукавами. Загалом варіантів дуже багато. 

  3. З куртками. Широкі шорти добре виглядають з укороченими жакетами або піджаками. Це створить стильний та трохи діловий образ. Для повсякденного стилю додайте джинсову куртку. Це поєднання особливо добре виглядає з кросівками чи сандалями. 

З такими шортами можна створити багато варіантів щодня.

Шорти у стилі мілітарі

Такий тренд залишається в моді і в 2024 році, хоч і він досить швидко відходить у минуле. Шорти в забарвленнях камуфляжу найкраще поєднувати з яскравими однотонними топами, які теж втрачатимуть актуальність вже наступного року. 

Шорти у стилі мілітарі можуть допомогти зробити акцент на образі. Їх можна поєднувати з топами, що ідеально для літа та з футболками, що зручного для прогулянок. Крім того, з ними можна створювати спокійні або яскраві образи. І тут є багато варіантів. 

Шорти-комбінезони 

Ще один досить старий, але модний наголос. Прийшов він у моду ще з далеких 80-х і ось знову виявився актуальним. Такі шорти не тільки зручні, але й дуже стильні. Втім, вони автоматично стають стильним акцентом, а отже певною мірою обмежують різноманітність образів. 

Така модель у 2024 році буде стильною із різних матеріалів. Йдеться і про джинс, і про бавовну. Незмінним залишиться фасон. Також різними можуть бути самі шорти у такій моделі. Допускаються короткі та довші варіанти. 

Які шорти будуть у моді у 2024 році: нове та цікаве 

шорти 2024 жіночі

Влітку 2024 року буде багато стильних новинок. Шорти не стали винятком. Що ще можна буде носити в 2024 році, щоб слідувати трендам: 

  1. Джинсові шорти. Класика, яка завжди у тренді. У 2024 році актуальні моделі з потертостями, завищеною талією та укороченими довжинами. Джинсові шорти можна носити з футболками, сорочками та навіть піджаками для створення стильного та сучасного образу. 

  2. Шкіряні шорти. Ці шорти надають образу особливої ноти. Їх краще поєднувати з простими білими чи чорними топами, а також шкіряними чи джинсовими куртками. Такий образ виглядатиме ефектно та привабливо. 

У наступному сезоні дизайнери також наголошують на нейтральні кольори, як чорний, білий і сірий, але також популярні яскраві відтінки, включаючи зелений і помаранчевий, і різноманітні орнаменти.

Шорти в моді у 2024 році складуть гідну конкуренцію спідницями та сукням. Кілька років тому шорти «вийшли» з моди, а точніше втратили свою актуальність, а зараз відбувається знову пік їхньої популярності. Саме тому, починаючи вже з весни, літа цього року, варто звернути увагу саме на шорти і створити з ними стильні образи.

Читайте також: