Буданов по рації змусив 19 військових РФ здатися в полон

Буданов по рації змусив 19 військових РФ здатися в полон

У деяких операціях на фронті, Кирило Буданов, керівник Головного управління розвідки, бере безпосередню участь. Існує випадок, коли він змусив 19 росіян сдатися в полон шляхом використання радіозв'язку.

Згідно зі свідченнями командира групи ПЗРК спецпідрозділу "Артан" Олександра "Лютого", спецпризначенці ГУР з частою кратною перевагою ворога вичисляються відправляються в місця проведення завдань.

У одному з таких завдань, штурмова група противника намагалася покинути зону дії без вогневого ураження, розуміючи, що більше не здатна протистояти. В цей момент був присутній Кирило Буданов.

Кирило Буданов, усього за одиниці переговорів по радіозв'язку, змусив 19 росіян здатися в полон. Цей вчинок демонструє неймовірну силу духу. Його голос надихав всіх присутніх, оскільки більшість не знавала, що разом із ним знаходиться начальник ГУР в їхньому секторі.

Конфлікт в Україні не має наміру завершитися до кінця року. Це пояснюється як об'єктивними, так і суб'єктивними причинами, як зазначив раніше Буданов.

Російська економіка дозволяє окупантам продовжувати війну проти України до 2025 року, а з урахуванням кількості техніки - до 2026 року, як максимум. Вони також мають достатньо людських ресурсів на тривалий час, за словами керівника Головного управління розвідки.