Данилов прокоментував можливість повернення чоловіків із-за кордону

Олексій Данилов прояснив ситуацію стосовно Ради національної безпеки та оборони

Секретар Ради національної безпеки та оборони, Олексій Данилов, висловив свої коментарі стосовно поточної ситуації, щоб розвіяти будь-які непорозуміння.

У своїй заяві Данилов зазначив, що Рада національної безпеки та оборони є важливим органом, який вирішує нагальні питання, пов'язані з безпекою та обороною країни. Він підкреслив, що Рада діє на основі законодавства та національних інтересів України і її рішення є обов'язковими для всіх державних структур.

Однак, Данилов наголосив, що заходи, прийняті Радою національної безпеки та оборони, не повинні порушувати громадянські свободи та права, а також закони України. Він підкреслив, що виконання рішень Ради має бути здійснене в межах конституційного порядку та з урахуванням засад правової держави.

Захист суверенітету та безпеки України

Данилов особливу увагу приділив захисту суверенітету та безпеки України. Він заявив, що це залишається найважливішим завданням Ради національної безпеки та оборони.

Одним зі снажішіх засобів захисту суверенітету і територіальної цілісності України є подолання внутрішніх проблем та зміцнення національного єднання. Данилов наголосив на важливості розбудови прозорих і довірчих відносин між владою та громадянами, щоб забезпечити стабільність і розвиток держави.

Раді національної безпеки та оборони довіряють всі структури влади, і я підтримую вирішення, що приймаються Радою. Проте, вони повинні бути виконані відповідно до закону та дотримуючись прав громадян

Данилов закликав всіх учасників Ради національної безпеки та оборони дотримуватися встановленого порядку та проводити роботу на основі конструктивних діалогів і довіри. Тільки таким чином можна ефективно вирішувати питання безпеки та оборони країни і забезпечити її майбутній розвиток.