"Діємо нестандартно" ‒ окупаційна влада Криму підтвердила, що боїться ЗСУ

Російські ставленики в тимчасово окупованому Криму підтвердили, що будують укріплення й готують півострів до оборони від ЗСУ.

Зокрема, так званий "глава" Криму Сергій Аксьонов розповів, що будівництво оборонної лінії "йде за планом". Про це пише російське видання РИА Новости.

Гауляйтер заявив, що роботи "йдуть не просто за планами, які були сто років тому відпрацьовані".

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Все за планом рухається. І, насправді, ми там діємо нестандартно. Тема така, що в публічному полі максимально розкрита бути не може, але можу сказати, що ми з урахуванням усього досвіду бойових дій діємо нестандартно, асиметрично, можна сказати", ‒ сказав Аксьонов.

За його словами, на будівництві оборонних об'єктів працює велика кількість людей. Він також запевнив, що всі рішення російського диктатора Володимира Путіна будуть виконані.

"Кримчани і вся Росія будуть спати спокійно у цьому відношенні", ‒ сказав Аксьонов.

На території тимчасово окупованого Криму російські загарбники готують дедалі більше оборонних рубежів. Вочевидь, готуються до контрнаступу українських Збройних сил. Тепер окупанти роблять укріплення на межі Керченського півострова.

Стратегія деокупації Криму, прийнята в березні 2021 року, втратила свій сенс після того, як Росія розпочала повномасштабну криваву війну проти України. Тому тепер окупований Росією Крим можна звільнити лише військовим шляхом, вважає секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов.