Двічі колишня дружина Ілона Маска вийшла заміж за актора

Пара усміхнених веселих молодят
Пара усміхнених веселих молодят

Британська акторка Талула Райлі, яка раніше була дружиною Ілона Маска, одружилася з актором Томасом Броді-Сангстером з фільму "Той, що біжить лабіринтом". Про це повідомляє Page Six.

Церемонія відбулася 22 червня у церкві Святого Георгія в Великій Британії за участю родини та друзів. Фотографії з події були отримані виданням The U.S. Sun.

Наречена, 38-річна Райлі, була вдягнена в елегантну сукню та фату до підлоги, а 34-річний Сангстер - у квітчастий жилет, синє пальто і сірі штани в тонку смужку.

Після церемонії наречена і наречений вийшли з церкви, тримаючись за руки, а гості закидали їх пелюстками квітів.

Талула Райлі раніше двічі була дружиною Ілона Маска (в 2010-2012 та 2013-2016 роках). І, схоже, між ними немає жодних образ. Маск навіть привітавїїх заручини з Броді-Сангстером у липні 2023 року на своїй сторінці в Twitter.

Також український народний депутат Роман Лозинський одружився зі своєю коханою Світланою Кісільовою. Церемонія відбулася у Тернопільській області.

Крім того, засновниця і командирка медичного батальйону "Госпітальєри", ветеранка-доброволиця і народна депутатка Верховної Ради України Яна Зінкевич також вийшла заміж.

Читайте також