Генштаб повідомив про нові удари по окупантах

Генштаб повідомив про нові удари по окупантах

Авіація сил оборони України протягом минулої доби завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів.

Двох ударів завдали по зенітно-ракетних комплексах противника. Про це вранці 11 серпня повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Окрім того, за добу українські захисники знищили сім ударних БпЛА противника типу Shahed-136.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили чотири артилерійських засоби ворога на вогневих позиціях. А також два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, дві станції радіоелектронної боротьби та вузол зв'язку противника", ‒ йдеться у повідомленні.

Разом з тим, російські загарбники минулої доби завдали п'ятьох ракетних та 61 авіаційного удару. Окупанти здійснили 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

"Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою", ‒ зазначили у Генштабі.

Російські загарбники намагаються атакувати на кількох ділянках фронту. Окупанти хочуть повернути втрачені позиції, зокрема, в районі Старомайорського та на північ від Бахмута. Про це розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За її словами, українські війська продовжували наступальні дії на Бахмутському напрямку саме на південному фланзі.